Bine te-am regasit, dragul meu absolvent al cursului gratuit!

Iti spuneam la ultimul mesaj ca, o perioada de timp, o sa-ti scriu mai rar. Nu pentru ca nu mai ocupi un loc important in inima mea ci, pentru simplul fapt ca, Editia 1 a cursului “Calea catre Carte”, ce a inceput de curand, a necesitat intreaga mea atentie.

💥 Am intrat deja in a 3-a saptamana de curs si lucrurile se desfasoara mai mult decat minunat!

Avem un grup de 34 persoane, in care, studiem cum sa scriem o carte nonfiction si in acelasi timp, ducem la indeplinire fel de fel de misiuni.

Misiuni care, ne usureaza viata de scriitor.

Si, pentru ca lucrurile s-au asezat deja pe fagasul normal iar eu am depasit emotiile de inceput… revin catre tine… la “conversatiile” noastre.

💥 Cu vesti bune.

Ca… tot este inceputul noului an scolar astazi. 👩🏻‍🎓

Planuiesc ca, dupa terminarea celor 5 saptamani ale editiei 1 sa… revin cu o editie 2. Cu putin noroc, poate chiar in aceasta iarna.

Sincera sa fiu, fiind primul curs organizat pentru romanii mei dragi… am avut emotii cu carul.

Dar… cursul a fost primit atat de bine iar cei care s-au inscris sunt de-a dreptul minunati incat, acum… planuiesc sa organizez editie dupa editie, in speranta ca voi ajuta si eu… cu cat pot… astfel incat, viata romanilor sa se schimbe in bine.

Si aici intervine rolul tau…

 

Ca sa pot organiza urmatoarea editie a cursului “Calea catre Carte – Cum sa scrii o carte nonfiction de impact“… astfel incat sa fie exact ce-ti doresti.

Si, ca sa nu o lungesc… am marea rugaminte ca, in limita timpului tau disponibil, sa imi raspunzi la cateva intrebari:

 

💥 1 – cum ti s-a parut cursul gratuit “Calea catre Carte – Cum sa scrii Prima TA carte cand nu ai timp si nici incredere in tine” la care ai participat?

 

💥 2 – Ai inceput sa lucrezi la cartea ta dupa terminarea cursului gratuit?

 

💥 3 – Daca nu ai inceput sa scrii prima ta carte, ai stiut ca incepe Editia 1 a cursului “Calea catre Carte – Cum sa scrii o carte nonfiction de impact?

 

💥 4 – Care au fost motivele care te-au impiedicat sa te inscrii la Editia 1 a cursului? M-ar ajuta foarte mult sa stiu ce piedici ai intampinat. Poate la urmatoarea editie le putem ocoli.

 

💥 5 – Ce ti-ai dori sa primesti in plus fata de oferta de studiu pe care ai avut-o la prima Editie? Ce ti-ai dori sa fie in minus? (In cazul in care nu mai tii minte care era programa de curs, o poti gasi pe pagina de prezentare a Editiei 1. Important… inscrierile s-au incheiat asa ca, te rog sa nu apesi pe butoanele de inscriere.)

 

💥 Multumesc in avans, tuturor celor care veti reusi sa va faceti timp pentru a raspunde… ajutandu-ma astfel ca, la Editia 2 sa vin cu o oferta pe masura dorintelor si necesitatilor voastre. 💥

 

Cu drag si nerabdare astept raspunsurile voastre.

 

Sa aveti o zi minunata, plina cu spor si inspiratie!

Mirela-Carmen – prietena voastra care, a pasit deja pe calea catre carte.

 

 

 

Published by Mirela-Carmen

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție…