fbpx
Mirela Carmen Non-Fiction Writing and Book Coach

Ajut antreprenorii, soloprenorii, coachii și terapeuții să-și consolideze brandul scriind CĂRȚI DE IMPACT.

Scriem Cărți. Rescriem Vieți. Împreună.

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu si… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA.

Cursuri interactive

"Spune-mi si voi uita. Invata-ma si-mi voi aminti. Implica-ma si voi invata."
~ Benjamin Franklin

Cursuri experentiale

"Educatia este ceea ce ramane dupa ce ai uitat ceea ce ai invatat in scoala."
~ Albert Einstein

Programe speciale

"Nu ai cum sa deschizi o carte fara sa inveti ceva din ea."
~ Confucius

Mastermind-uri

"Cartile mele sunt ca apa; cele ale geniilor sunt ca vinul. Din fericire toata lumea bea apa." ~Mark Twain

Învață cum să Scrii Prima TA Carte când nu ai Timp și nici încredere în tine.
 
Află cum să depășești toate obstacolele și să anihilezi temerile ce îți blochează Calea către Prima TA Carte.
 

Pentru Scriitorii de Carte Nonfiction sau de Continut

Alchimia Scrisului Nonfiction
pentru antreprenori, coachi, terapeuti si pentru oricine doreste sa-si consolideze brandul devenind autor de carte.
Si... nu orice fel de carte ci... una de impact.

Articole gratuite

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile… nu uita sa te abonezi la newsletter! Multi dintre cititorii mei prefera sa-si extraga informatiile… in ritmul propriu… din articolele pe care le public cu o frecventa bisaptamanala.

Curs Gratuit

Daca esti un cititor pasionat si simti ca ai o carte in inima ta dar… nu ai incredere in tine si, in plus, crezi ca nu ai timp te invit sa te inscrii la CURSUL GRATUIT "Cum sa scrii Prima TA Carte cand nu ai timp si nici incredere in tine".

Curs Interactiv

Descopera "Cum sa scrii o Carte Nonfiction de Impact, in doar 3 luni, planificand, gestionand si structurand fiecare pas". Te invit sa te inscrii pe lista de asteptare, pentru a fi sigur ca nu pierzi anuntul urmatoarei lansari.

Magazinul Scriitorului

Daca intentionezi sa scrii o carte si doresti sa afli cum sa-ti organizezi activitatea astfel incat viata de scriitor sa devina relaxanta, productiva si sa atingi cotele maxime ale creativitatii, te invit in Magazinul Scriitorului.

Coaching 1 la 1
(Scriitori de Carte)

Daca doresti sa patrunzi mai adanc tainele scrierii si ale promovarii online a unei carti NONFICTION, dar nu doresti sa participi la un curs organizat cu grupe de scriitori, poti alege sesiunile de Coaching 1 la 1. Vei capata mai mult decat simple sfaturi. Vom stabili impreuna strategia pe care sa o aplici astfel incat sa iti indeplinesti scopul.

Coaching 1 la 1
(scriitori de continut)

Daca vrei sa fii scriitor de continut (in termeni uzuali – blogger), vrei sa descalcesti mai repede itele vietii de scriitor online si modul in care poti sa-ti consolidezi brandul astfel, poti apela la sesiunile de Coaching 1 la 1. Vom stabili impreuna metodele, strategiile si variantele optime stilului tau astfel incat, la finalul sesiunilor de coaching sa obtii rezultate vizibile.

Website de prezentare
pentru autorii de carte

Orice autor are nevoie de un website propriu. Indiferent ca iti vinzi cartile in librariile online, fizice sau pe platformele de social media. Pentru ca cititorul sa te gaseasca usor si sa afle mai multe despre tine ai nevoie de o "casuta" a ta online. La finalul proiectului este inclusa o sesiune de 1 la 1 (1 ora) cu detalii despre blogging, marketing si SEO.

Programe speciale
pentru scriitori

Challenge "21 zile de exercitii creative pentru scriitori", mastermind "90 zile de Intalnire cu Muza", meditatii ghidate ce iti pot face viata de scriitor mai usoara - putand astfel integra scrierea unei carti in programul tau zilnic - si multe alte proiecte speciale isi deschid portile de cateva ori pe an. Primesti pe email anunturile de start.

Despre

Mirela-Carmen

Scriitor, traducător de cărți, nonfiction book coach, project-manager, blogger, mentor Alchimia Scrisului, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție si… incepand din 2020, Director al Editurii Quarto… sunt doar câteva cuvinte din CV-ul meu.

Pasionată de găsirea semnificației vieții, după jumatate de secol petrecut pe Planeta Albastră, am hotarat că a sosit clipa ca… “în mod oficial”… să dăruiesc semenilor mei din prea plinul informațiilor pe care am avut șansa să le accesez până acum.

În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri. Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Ca atare, am decis că a sosit momentul să împart CU TINE experiența mea. Te invit sa descoperi toate produsele pe care le-am pregatuit pentru tine. Unele sunt GRATUITE, altele nu. Dar… toate sunt pregatite cu drag si au scopul de a-ti face mai usoara viata de scriitor.

.

De ce Alchimia Scrisului?

Ei bine… Alchimia este o practica antica invăluita în mister. Practicantii sai au cautat, in principal, sa transforme plumbul in aur. Este o cautare care a capturat imaginatia oamenilor pe parcursul a mii de ani.

Cu toate acestea, Alchimia nu se refera doar la transformarea metalelor, ci si la schimbarea constiintei. “Transmutarea” este cuvantul cheie care caracterizeaza alchimia si poate fi inteles in mai multe moduri. In schimbari chimice. In schimbari fiziologice, cum ar fi trecerea de la boala la sanatate, intr-o transformare sperata de la batranete la tinerete. Sau chiar trecand de la o existenta pamanteana la una supranaturala.

Modificarile par a fi intotdeauna pozitive, fara a implica degradarea finala care apare doar ca o etapa intermediara intr-un proces care are un “sfarsit fericit”.

Dar… Alchimia functioneaza si pentru scriitori. Ia o idee si aplica-i putina magie in cuvinte, transformand-o astfel, dintr-o simplă notiune in ceva care poate inflacara imaginatia cititorului. Sa presaram impreuna putina Alchimie in cuvinte, sa le asternem pe hartie si sa admiram comoara obtinuta.

Renasterea TA ca Scriitor.

CARTILE MELE

Da CLICK pe fiecare carte pentru detalii

Articole in Alchimia Scrisului

Scrise cu drag pentru tine

La finalul zilei, viața ta este rezultatul alegerilor pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi pentru Cartea din inima ta?

Adresa

Mentor, Ohio, USA

Email

mc@writerspayitforward.com

Address

Bucuresti, Romania, EU

Email

contact@mirelacarmenstancu.ro