In curand... Coaching 1 la 1 cu mine

Si.. pana vin cu detalii despre acest serviciu pe care ti-l voi pune la dispozitie... sa vorbim putin despre TINE si Cartea TA.

Daca esti un cititor pasionat si… simti ca ai o carte nascuta in inima ta dar… nu ai incredere in tine si, in plus, crezi ca nu ai timp pentru a asterne cuvintele pe “hartie”, te invit sa te inscrii la CURSUL GRATUIT… Cum sa scrii Prima TA Carte, cand nu ai timp si nici incredere in tine pe care l-am pregatit pentru tine, din dorinta de a-mi aduce si eu aportul la o lume mai buna… mai fericita.

Salut! Sunt Mirela-Carmen si…

Misiunea mea este sa te conduc pe Calea catre Cartea TA.

Ce ai tu de facut? Ei bine… sa te relaxezi si sa vizitezi paginile si articolele care iti pot aduce beneficii… pe termen scurt sau lung. In plus, de 3-4 ori pe an ai sansa sa participi la cursurile mult mai avansate pe care le organizez. Daca vrei sa fii la curent cu noutatile… nu uita sa te abonezi la newsletter!

 

Lucreaza cu mine! 

Unii cititori ai site-ului prefera sa isi ia informatiile din articolele pe care le public cu o frecventa… cel putin… saptamanala.

In cazul in care doresti sa patrunzi mai adanc in tainele scrierii unei carti NONFICTION, dar nu doresti sa participi la un curs organizat cu grupe de scriitori, poti apela la sesiunile de coaching 1 la 1. Vei capata mai mult decat simple sfaturi. Vom stabili impreuna strategia pe care sa o aplici astfel incat, la final, sa iti indeplinesti scopul.

Structura serviciului de Mentorat

  • Stabilim o sesiune de inceput, la fix jumatate de pret fata de restul sesiunilor achizitionate individual (nu la pachet). Analizam contextul in care ai nevoie de indrumare. Totodata, stabilim clar daca... suntem potriviti unul cu celalalt. Cu alte cuvinte, compatibili. Este posibil ca tie sa nu-ti placa de mine, sau poate... mie sa nu-mi placi. Da, exista si aceasta varianta si atunci, este de preferat sa ne tinem departe unul de celalalt 🙂 Daca totul este ok, atunci trecem la pasul urmator.
  • Stabilim ce pachet de mentorat doresti: 5, 7 sau 10 saptamani. Daca doresti sa te asist pe tot parcursul scrierii cartii tale nonfiction, putem extinde sesiunile pana la 3 luni, evident la un cost mai scazut... deoarece te consider "client" fidel. 🙂 Trei luni reprezinta termenul limita maxim pe care il accept pentru scrierea unei carti nonfiction. In cazul depasirilor (ce nu au cauze exterioare evidente) consider ca, de fapt, tu nu doresti sa scrii acea carte.
  • Faci plata pentru pachetul ales. In cazuri speciale contabilul meu accepta si plata in doua transe. 🙂
  • Sesiunile se vor desfasura pe Skype sau Zoom, in functie de canalul tau preferat. Fiecare sesiune are durata de o ora si va avea o structura stabilita in functie de discutia preliminara pe care am avut-o. La fiecare intalnire discutam in detaliu aceasta structura si vei primi misiuni de indeplinit pana la urmatoarea intalnire. La mai mult de 3 amanari (si in nici un caz una dupa alta), ne strangem prieteneste mainile si ne luam la revedere. Daca indeplinesti misiunile saptamanal, la final iti vei atinge scopul pentru care ai apelat la mine si... ai ales exact acel pachet de mentorat.
  • NOTA: Alte detalii, ce pot aparea si care iti sunt specifice, le discutam punctual... la prima intalnire.

Lucreaza cu mine! 

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat? 

Citeste AICI si alte testimoniale pe care mi le-au trimis cursantii sau cei pe care i-am ajutat cu produsele mele.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!