Coaching

Salut! Sunt Mirela-Carmen si…ย Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA.

Ce ai tu de facut?ย Ei bineโ€ฆ sa te relaxezi si sa vizitezi paginile si articolele care iti pot aduce beneficiiโ€ฆ pe termen scurt sau lung. In plus, de 3-4 ori pe an ai sansa sa participi la cursurile mai avansate pe care le organizez.ย 

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile… nu uita sa te abonezi la newsletter! Multi dintre cititorii mei prefera sa-si extraga informatiile… absolut gratuit si in ritmul propriu… din articolele pe care le public cu o frecventa bisaptamanala.

Daca esti un cititor pasionat si, in plus, simti ca ai o carte nascuta in inima ta dar… nu ai incredere in tine si, in plus, crezi ca nu ai timp pentru a asterne cuvintele pe โ€œhartieโ€, te invit sa te inscrii la CURSUL GRATUITโ€ฆย Cum sa scrii Prima TA Carte cand nu ai timp si nici incredere in tine, pregatit pentru tine din dorinta de a-mi aduce si eu aportul la o lume mai buna… mai fericita.

Daca doresti sa descoperi Cum sa scrii o Carte Nonfiction de Impact, in doar 3 luni, planificand, gestionand si structurand fiecare pas, te invit sa participi la Cursul Educational, Interactiv si Experential cu acelasi nume. Cursul nu este deschis publicului larg decat de aproximativ 4 ori pe an. Dar, vestea buna este ca te poti inscrie pe lista de asteptare, pentru a fi sigur ca nu pierzi anuntul urmatoarei lansari.

Daca esti scriitor si doresti sa afli cum sa-ti organizezi activitatea astfel incat viata de scriitor sa devina relaxanta, productiva si sa atingi cotele maxime ale creativitatii, te invit sa vizitezi MAGAZINUL SCRIITORULUI, magazin online creat special pentru tine.

Daca doresti sa patrunzi mai adanc tainele scrieriiย  si promovarii online a unei carti NONFICTION, dar nu doresti sa participi la un curs organizat cu grupe de scriitori, poti apela la sesiunile de Coaching 1 la 1. Vei capata mai mult decat simple sfaturi. Vom stabili impreuna strategia pe care sa o aplici astfel incat, la final, sa iti indeplinesti scopul.

Daca esti scriitor de continut (in termeni uzuali – blogger) si vrei sa descalcesti mai repede itele vietii de scriitor online si modul in care poti sa traiesti bine din aceasta activitate, poti apela la sesiunile de Coaching 1 la 1. Cu o vechime de aproape 13 ani in blogging, gestionand peste 20 de site-uri (ce produc venituri), cu state vechi de content marketing strategist si expert SEO, te asigur ca esti pe maini bune. Vom stabili impreuna metodele, strategiile si variantele optime stilului tau astfel incat, la finalul sesiunilor de coaching sa obtii rezultate vizibile.ย 

Lucreaza cu mine!ย 

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat?ย 

Citeste AICI si alte testimoniale pe care mi le-au trimis cursantii sau cei pe care i-am ajutat cu produsele mele.

๐Ÿ”ต Stabilim o sesiune de inceput, la fix jumatate de pret fata de sesiunile achizitionate individual. Analizam contextul in care ai nevoie de indrumare. Totodata, stabilim clar daca… suntem potriviti unul cu celalalt. Cu alte cuvinte, compatibili. Este posibil ca tie sa nu-ti placa de mine, sau poate… mie sa nu-mi placi. Da, exista si aceasta varianta si atunci, este de preferat sa ne tinem departe unul de celalalt ๐Ÿ™‚ Daca totul este ok, atunci trecem la pasul urmator.

๐Ÿ”ต Stabilim ce pachet de mentorat doresti: Basic, Smart sau Expert. Daca doresti sa te asist pe tot parcursul scrierii cartii tale nonfiction, putem extinde sesiunile pana la 3 luni (pachetul VIP), evident la un cost mai scazut… deoarece te consider “client” fidel. ๐Ÿ™‚ Pentru acest pachet trebuie sa indeplinesti conditii speciale, ca atare, vom stabili la prima intalnire daca te califici. Trei luni reprezinta termenul limita maxim pe care il accept pentru scrierea unei carti nonfiction. In cazul depasirilor (ce nu au cauze exterioare evidente) consider ca, de fapt, tu nu doresti sa scrii acea carte.

๐Ÿ”ต Faci plata pentru pachetul ales. In cazuri speciale contabilul meu accepta si plata in doua transe. ๐Ÿ™‚

๐Ÿ”ต Sesiunile se vor desfasura pe Skype sau Zoom, in functie de canalul tau preferat. Fiecare sesiune are durata de o ora si va avea o structura stabilita in functie de discutia preliminara pe care am avut-o.

๐Ÿ”ต Sesiunile au frecventa saptamanala, au durata de 45 โ€“ 90 minute. Dupa ce faci plata, stabilim de comun acord zilele si orele la care se vor desfasura.

๐Ÿ”ต La fiecare intalnire discutam in detaliu aceasta structura si vei primi misiuni de indeplinit pana la urmatoarea intalnire.

๐Ÿ”ต La mai mult de 3 amanari (in nici un caz consecutive), ne strangem prieteneste mainile si ne luam la revedere. Nu are nici un rost sa pierdem timpul. Nici eu. Nici tu.

๐Ÿ”ต Daca indeplinesti misiunile saptamanale, la final iti vei atinge scopul pentru care ai apelat la mine si… ai ales exact acel pachet de mentorat.

Pachete de Coaching 1 la 1
- pentru scriitorii de carte nonfiction sau de continut -

BASIC

1 Sesiune individuala

Intra in Magazinul Scriitorului si vezi care sunt detaliile aferente pachetului BASICย de coaching 1 la 1. Sesiunile se vor desfasura pe Skype sau Zoom.

SMART

Pachet 3+1 gratis

Intra in Magazinul Scriitorului si vezi care sunt detaliile aferente pachetului SMART de coaching 1 la 1. Practic, platesti 3 sesiuni si primesti una gratis.

EXPERT

Pachet 7+1 gratis

Intra in Magazinul Scriitorului si vezi care sunt detaliile aferente pachetului EXPERT de coaching 1 la 1. Practic, platesti 7 sesiuni si primesti una gratis.

VIP

Doar in conditii speciale

Intra in Magazinul Scriitorului si vezi care sunt detaliile aferente pachetului VIP de coaching 1 la 1. Anterior platii vom stabili daca te califici pentru acest pachet.