fbpx

CALEA CĂTRE CARTE

Singurul Curs ONLINE din România (și probabil din lume) care te ajuta să SCRII O CARTE îmbinând metodele clasice cu cele alternative

Învață CUM SĂ SCRII prima ta CARTE NONFICTION de impact

Află Cum să scrii o carte în doar 3 luni planificând, structurând și gestionând fiecare pas.

Următoarea ediție a cursului începe curând. Înscrie-te pe lista de așteptare și vei primi anunțul de începere în timp util.

Te-ai săturat să vrei să scrii o carte dar Muza te ocolește?

💢 Te-ai săturat de toate temerile și obstacolele care nu te lasă să-ți împlinești visul?

💢 Te-ai săturat să crezi că nu ai timp, că cititorii te vor critica, că inspirația și creativitatea ta vor seca… brusc? Te-ai săturat sa nu ai încredere in tine?

💢 Mai mult ca sigur că ți s-a întâmplat și ție să începi să scrii prima ta carte dar… să nu-ți iasă așa cum ai dorit. Ai pus tot sufletul in acel vis și în primele pagini scrise dar… curând… ai aflat că  muza de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Asta e problema cu Muza

✔️ Poate fi cea mai bună prietenă a scriitorului dar si… cel mai mare dușman.

✔️ Am trecut și eu prin asta. Dar, dupa aproape 5 ani în care am scris 27 de cărți nonfiction, am construit și perfectionat o metodă prin care te împrietenești definitiv cu Muza, ieșind astfel din orice blocaj.

✔️ Este o strategie, poate unică în lume, ce îmbină atât metodele clasice de project management, time management și tehnici de scriere cu metodele alternative ce folosesc influența energiilor ce îl înconjoară pe scriitor.

✔️ Metodă pe care o vei stăpâni dacă alegi să pășești alături de mine într-o călătorie experențială și interactivă de 4 săptămâni.

Următoarea ediție a cursului începe curând. Înscrie-te pe lista de așteptare și vei primi anunțul de începere în timp util.

SHARE pe Facebook pentru a ajuta și pe alții să scrie o carte! 

Această Metodă aduce foarte multe beneficii, DAR NU ESTE FLOARE LA URECHE!

🌞Într-adevăr, nu este floare la ureche deoarece, folosește cunoștințele căpătate în mulți ani de studiu… în diferite domenii. Unele tehnice, altele oculte. Evident că și tu poți studia. Din fericire trăim în vremuri unde informația se găsește la tot pasul. Insă, te întreb… de ce să amâni IAR apariția primei tale cărți… când te poți folosi de ceea ce eu am aflat pe parcursul a aproape 35 de ani de studii? 

🌞Știi cine vrea să scrie o carte? Aproape toți. Parol! Știi cine reușește să scrie o carte? Puțini. Foarte puțini. Majoritatea oamenilor încep să scrie dar… puțini ajung la finalul cărții. De ce oare? Talent au mulți. Dar… nu au o metodă practică și clară care să le dea mură-n gură toți pașii care le ușurează calea. 

🌞După 35 de ani de visat că voi deveni autor de carte, după 5 ani de când am publicat prima mea carte și după aproape 5 ani în care am îndrumat mulți autori aspiranți din US să își scrie primele cărți… am hotărât că am o misiune. Aceea de a-ți da toți pașii pe care se bazează metoda mea. De a le descifra secretele pentru tine. 

🌞De ce? Pentru că ești român de-al meu. Pentru că, în ochii mei ești special. Pentru că meriți. 

🌞Evident… nu ești obligat să scrii o carte. Nu ești nici obligat să împarți cu restul oamenilor cunoștințele și lecțiile tale de viață, ce ar putea să îi ajute să se descurce prin hățișurile vietilor lor. Dar… nu este păcat? 

Ce îți propun eu, care este soluția concretă?

Află Metoda prin care SCRII... ÎN DOAR 3 LUNI... O CARTE NONFICTION ce poate schimba viețile cititorilor iar ție iți va aduce recunoașterea pe care o meriți

🌞Te invit alături de mine într-o călătorie de 4 săptămâni în care să dăm 100% lucrând împreună și să planificăm, structurăm și gestionăm fiecare pas pe care trebuie să-l faci atunci cand vrei să scrii o carte nonfiction! 

🌞Te invit într-o călătorie educațională, experențială si interactivă care te învață cum să depășești toate obstacolele ce stau între tine și prima ta carte nonfiction. Și când spun toate obstacolele, nu exagerez. Pentru că acest curs îți explică în detaliu toți pașii necesari folosindu-se atat de metodele clasice de project management, time management, writing management cât și de cele alternative precum Feng Shui, cristale,  etc. Toate puse cap la cap de mine pe parcursul a peste 35 de ani de studiu.

🌞Te invit să muncim pe o structură clară și testată! Asta înseamnă să fii dispus să muncești 1 h (în medie) / zi timp de 4 săptămâni.

🌞În fiecare zi de Vineri primești lecțiile aferente Modulului Săptămânal.

🌞La fiecare Modul de Curs vei primi misiuni concrete pe care tu va fi nevoie să le execuți. Le vom explica pe rând, în detaliu, până în măduva oaselor. Le execuți pe toate, în ordinea indicată, ți-ai insusit metoda de a scrie o carte nonfiction in doar 3 luni! 

✔️ Cursul este pentru tine dacă…

✔️ Dacă dorești CU ADEVĂRAT să scrii o carte nonfiction și în plus…

✔️ Dacă ai impresia că nu găsesti timp liber ca să scrii,

✔️ Dacă nu știi cum să scrii o carte nonfiction de impact,

✔️ Dacă nu reușești să îți menții vie starea de inspirație,

✔️ Dacă nu ai încredere în tine,

✔️ Dacă nu știi cum să faci research în vederea organizării materialului pe care-l vei folosi la scrierea cartii,

✔️ Dacă nu știi de unde să începi și nici cum să continui,

✔️ Dacă nu știi cum intri și cum să menții starea de flow creativ,

✔️ Dacă ți-a intrat în cap că… pentru tine este… ori prea devreme, ori prea tarziu.

Cursul nu este pentru tine dacă…

❌ Dacă NU dorești să scrii prima ta carte nonfiction… în viitorul apropiat și, în nici un caz în doar 3 luni.

❌ Dacă ai început deja să scrii prima ta carte și ești absolut mulțumit de modul în care decurge procesul.

❌ Dacă te îndoiești de tine și creativitatea ta ȘI, în plus, NU vrei să ieși din această stare de îndoială.

❌ Dacă nu dorești să împărtășești nimănui informațiile dobândite prin experiențele tale de viață.

❌ Dacă nu ai nici un mesaj de transmis semenilor tăi prin intermediul unei cărți și nici nu dorești ca lumea în care trăim să fie mai bună.

❌ Dacă știi deja să planifici, organizezi, gestionezi și să structurezi cartea și toti pașii pe care trebuie să-i faci… înainte, în timpul și după scrierea cărții.

Următoarea ediție a cursului începe curând. Înscrie-te pe lista de așteptare și vei primi anunțul de începere în timp util.

SHARE pe Facebook pentru a ajuta și pe alții să scrie o carte! 

Calea către Carte

Ce BENEFICII obții dacă urmezi Metoda mea

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program

Iată doar câteva dintre rezultatele concrete pe care poți să le atingi cu ajutorul programului:

🔶 Ai acces la o metodă pe care o poți aplica, nu doar la prima ta carte, ci la absolut toate cărțile pe care intenționezi să le scrii.

🔶 Doar de tine depinde dacă vrei să scrii câte o carte nonfiction la fiecare 3 luni.

🔶 Dacă aplici metoda mea, ceilalți scriitori care încă “se chinuie” să ducă la bun sfârșit scrierea unei cărți te vor privi cu uimire. Îți vei impresiona familia, cunoscuții și cititorii cu informațiile pe care le dăruiești oamenilor.

🔶 Elementele de tehnici alternative despre care vei afla te vor transforma într-un scriitor prolific ce trăiește într-un regat magic. Regatul în care nu exista obstacole.

🔶 Înveți să planifici, să gestionezi și să structurezi un proiect al vieții tale care până acum părea foarte greu, dacă nu imposibil, de dus până la capăt. 

🔶 Înveți cum să devii autor de carte nonfiction fără să mai aștepți să vină “momentul potrivit”.

🔶Și, nu în ultimul rând, dacă vrei să contribui la schimbarea în bine a lumii în care trăim… acum este momentul!

Următoarea ediție a cursului începe curând. Înscrie-te pe lista de așteptare și vei primi anunțul de începere în timp util.

SHARE pe Facebook pentru a ajuta și pe alții să scrie o carte! 

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

 • Nu vei conștientiza unde greșești deși, teoretic, faci totul pentru cartea ta.
 • Șansa de a stăpâni metoda care te învață cum să scrii, în doar 3 luni, o carte nonfiction de impact.
 • Șansa de a ști cum să depășești obstacolele ce apar în calea unui scriitor.
 • Șansa de a transforma stresul, ce te cuprinde când vrei să scrii o carte, în relaxare.
 • Șansa de a aplica metoda pentru care am studiat peste 35 de ani și pe care am perfecționat-o pe parcursul a 5 ani.
 • Șansa de a ieși o data pentru totdeauna din cercul vicios care te ține legat – între temeri și obstacole – și nu te lasă să scrii prima ta carte.
 • Șansa de a afla cum să planifici, să structurezi și să gestionezi toate variabilele și obstacolele pe care le întâlnești când scrii o carte nonfiction.
 • Șansa de a ajuta oamenii prin cunoștințele și informațiile pe care le poți pune în cartea ta.
Cu alte cuvinte… continui să încerci, să te blochezi și să amâni IAR… scrierea primei tale cărți.
 • Orice om are o carte în el. Orice om poate începe să scrie o carte. Dar nu oricine poate să și termine de scris cartea mult visată.
 • Te-ai săturat să fii cuprins de temerile ce te blochează când vrei să scrii o carte?
 •  În acest caz te afli în locul potrivit. Ai șansa de a îndepărta toate obstacolele ce-ți stau în cale.
 • Sunt un autor de cărți nonfiction și project manager care a decis să-ți arate cum să “spargi” procesul de scriere al unei cărți în pași absolut ușor de atins. Cu alte cuvinte, am o misiune clară: să te ghidez pe calea către prima ta carte scrisă. La curs primești metoda mea care, a dovedit că funcționează de minune, atât pentru mine cât și pentru alți scriitori.
 • Nu ai nevoie de ani de zile de studiu. Tot ce ai nevoie sunt 4 săptămâni pe care să ți le dăruiești. Ție și sufletului tău.
 • Dacă îți dorești cu adevărat să scrii o carte, lasă-mă să te iau de mână și să îți arăt cum poți face ca “proiectul” tău să devină realitate. 
 • Timp de 4 saptamani vom face împreună o călătorie educațională, experențială și interactivă, la finalul căreia vei  stăpâni metoda cu care poți să scrii o carte non-fiction în doar 3 luni.
 • La finalul cursului vei avea toate cheile pe care le poți folosi să scrii… oricâte cărți dorești
 • Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt! Dacă după două săptămâni de curs vei considera că metoda mea nu este pentru tine, ceri banii înapoi și îi primești pe loc. Fără întrebări, fără explicații.
La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi pentru Cartea din inima ta?

Următoarea ediție a cursului începe curând. Înscrie-te pe lista de așteptare și vei primi anunțul de începere în timp util.

SHARE pe Facebook pentru a ajuta și pe alții să scrie o carte! 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi. O să te ajut cu mare plăcere.

CALEA CĂTRE CARTE

SINGURUL CURS ONLINE din Romania (si probabil din lume) care te ajuta sa scrii o carte imbinand metodele clasice cu cele alternative