CALEA CĂTRE CARTE

Singurul Challenge ONLINE din România care te ajuta să te împrietenești cu Muza îmbinând metodele clasice cu cele alternative

Descătușează Scriitorul din Tine in 21 Zile!

Accepți provocarea și descoperi cum să devii un scriitor creativ si productiv la orice ora din zi și din noapte.

De fiecare dată.

Intră în programul de 21 zile de exerciții creative pentru scriitori!

Începem marți, 21 septembrie 2021. Ediția 4

Să ştii deja că vei atrage Muza, chiar dinainte de a începe să scrii...

Ca mulți alți scriitori aspiranți, cu multă vreme în urmă, am fost la un pas de prăbușire totală.

Visam să scriu dar pagina albă zbiera din toți rărunchii la mine.

De fiecare dată.

Cuvintele-mi… ce se presupunea că vor fi așternute cu ușurință… pur și simplu refuzau să țâșnească din adâncurile ființei mele.

Incertitudinea, dezamăgirea, tristețea… mușcau laolaltă din scriitoarea ascunsă… undeva… prin ungherele sufletului meu.

Dacă te afli în fața acestei pagini, cu siguranță știi deja despre ce vorbesc. Ai simțit pe propria-ți piele colții napraznici ai faimosului “the writer’s block”. Mai pe românește… blocajul scriitorului.

Din păcate, nu sunt mulți scriitori dispuși să împărtășească omenirii secretele lor.
Din păcate, nici editorii de carte nu prea au timp de scriitorii aspiranți și de temerile lor.
Din păcate, dacă scrii un articol sau o carte ce nu se ridică la nivelul pretențiilor audienței tale… s-ar putea să nu mai vrei să scrii… in veci. Deoarece, nu mulți scriitori reușesc să se recupereze după ce au fost sfâșiați, la propriu, de cuvintele criticilor apăruți din neant. Brusc.

Din fericire, există o soluție.

Pentru tine, pentru mine, pentru toți scriitorii de cărți sau de conținut (faimosii bloggeri).
Soluție care, nici măcar nu este atât de complicată precum… poate… presupui.

Bine te-am găsit, drag Scriitor!

Sunt Mirela-Carmen, Autor, Nonfiction Writing & Book Coach si Directorul Editurii QUARTO.
După ce am lucrat cu nenumărați scriitori de carte sau de conținut, anihilând blocajele cu care se confruntau, vin și-ți spun…

 

Să scrii este ușor...
Să începi să scrii este greu!

Te-ai săturat să vrei să scrii când Muza te ocolește?

💧 Te-ai săturat să privești pagina albă ce nu te lasă să-ți împlinești visul?

💧 Te-ai săturat să crezi că inspirația și creativitatea ta vor seca… brusc? 

💧 Te-ai săturat sa nu ai încredere in tine?

💧 Te-ai săturat să vrei, să vrei, să vrei să scrii dar… să nu-ți iasă așa cum ai dorit? Fără să-ți dai seama unde și dacă ai greșit ceva.

💧 Mai mult ca sigur că ți s-a întâmplat și ție să începi să scrii dar… inspirația să dispară când ți-era lumea mai dragă.

💧 Ai pus tot sufletul in acel vis și în primele pagini scrise dar… curând… ai aflat că  Muza de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Asta este problema cu Muza.

🟢 Poate fi cea mai bună prietenă a ta dar si… cel mai mare dușman. Dispare brusc și te lasă… față-n față cu faimosul “The Writer’s Block”.

🟢 Știu… am trecut și eu prin asta. Dar, dupa 7 ani în care am scris 27 de cărți nonfiction, am construit și perfecționat o metodă prin care te împrietenești definitiv cu Muza, ieșind astfel din orice blocaj.

🟢 Și, bazându-mă pe această experiență spun că, a sosit momentul ca tu să ieși din cercul vicios creat de blocajul scriitorului. A sosit clipa în care afli cum poți să exprimi oricând dorești, creativitatea ferecată în interiorul ființei tale.

De la stres la probleme financiare, de la munca fără măsură la obiceiuri de scris total nesănătoase, de la... până la... am văzut probabil tot ce cauzează blocajul scriitorului.

🌞Crede-mă când îți spun că nu ești singur.

🌞Problema este că există multe abordări care… de fapt… nu îți arată cum să îți creezi o cale de a scrie personalizată. Și, nici măcar, nu îți dezvăluie cum poți să le integrezi cu ușurință in flow-ul tău zilnic. 

🌞 Aceasta este cauza pentru care am creat Provocarea de 21 de Zile. Mai exact, 21 de zile de exercitii creative pentru scriitor.

🌞După 35 de ani de visat că voi deveni autor de carte, după 7 ani de la publicarea primei mele cărți și după 5 ani în care am îndrumat mulți autori aspiranți din US să își scrie primele cărți… după 2 ani de când peste 250 scriitori mi-au parcurs și absolvit cursurile… îmi continui misiunea. Aceea de a-ți da toți pașii pe care se bazează metoda mea. De a le descifra secretele pentru tine. 

🌞Evident… nu ești obligat să scrii. Nu ești nici obligat să împarți cu restul oamenilor cunoștințele și lecțiile tale de viață, ce ar putea să îi ajute să se descurce prin hățișurile vietilor lor

Dar… nu este păcat? 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

💥  Profită de REDUCEREA de 30% 💥 

💥  REDUCEREA este valabilă doar dacă te înscrii până la 20 septembrie 2021.💥

Profită acum sau… citește mai departe.

Aceasta este cauza pentru care am creat cele 21 de zile de exercitii creative pentru scriitor.
Ce îți propun eu, care este soluția concretă?

Sunt mulți cei care spun că, de fapt, nu există "the writer's block". Recunosc... am aceeași părere. DAR... afirmația este valabilă doar atunci cănd ai început deja să scrii. Este adevărat, nu există blocajul scriitorului atât timp cât acesta știe deja despre ce va scrie, a început deja să scrie și știe cum să scrie.

🌞Începând cu Marți, 21 septembrie 2021, te invit alături de mine într-o călătorie de 21 zile în care să dăm 100% lucrând împreună pentru a scoate la lumină, o dată pentru totdeauna, scriitorul din tine! 

🌞Te invit într-o călătorie educațională, experențială si interactivă care te învață cum să depășești toate obstacolele ce stau între tine și Muza ta. Și când spun toate obstacolele, nu exagerez. Pentru că acest program este special conceput pentru ca… la final… să fii perfect capabil să îți întinzi aripile creativității. 

🌞 Te invit să participi la cea de a patra ediție a programului “21 zile de exercitii creative pentru scriitori “. 

🌞Te invit să muncim pe o structură clară și testată! Asta înseamnă să fii dispus să muncești 30-45 min (în medie) / zi timp de 21 zile. Iar la final, iți primești diploma de participare

🌞În fiecare zi, timp de 21 zile, primești în Academia Nonfiction (cu înștiințare pe email… să mă asigur că nu uiți) un articol motivațional. Evident, scris de mine.

🌞În fiecare săptămână din cele trei în care are loc provocarea, primești câte o meditație ghidată. Și, nu… nu ai cum să găsesti meditațiile în altă parte! Asta deoarece… folosindu-mi cunoștințele de hipnoza si de mentor în Legea Atracției… le-am conceput special pentru tine. Pentru scriitorul din tine.  

🌞În fiecare zi, timp de 21 zile, vei asculta înregistrarea concepută… tot special pentru tine… cu afirmații ce au puterea de a retrezi în tine pasiunea pentru scris. 

🌞La fiecare articol vei primi misiuni concrete pe care va fi nevoie să le execuți. Le execuți pe toate, în ordinea indicată, ți-ai insusit metoda de a scrie în orice condiții și de a deveni prieten la cataramă cu propria-ți Muză! 

🌞

Dupa finalizarea programului, primesti acces la un grup secret in care iti vei cunoaste… atat colegii de editie cat si colegii editiilor anterioare. Si, nu doar ii vei cunoaste dar, vei putea participa alaturi de ei la proiectele speciale pe care le vom desfasura.

Provocarea de 21 zile este pentru tine dacă...

 

✔️Dacă dorești CU ADEVĂRAT să scrii și… în plus…

✔️Dacă ai impresia că nu găsesti timp liber pentru pasiunea ta,

✔️Dacă nu reușești să îți menții vie starea de inspirație,

✔️Dacă nu ai încredere în tine,

✔️Dacă nu știi de unde să începi și nici cum să continui,

✔️Dacă nu știi cum intri și cum să menții starea de flow creativ,

✔️Dacă ți-a intrat în cap că… pentru tine este… ori prea devreme, ori prea tarziu.

Provocarea nu este pentru tine dacă...

 

❌Dacă nu dorești să scrii nimic… în viitorul apropiat.

❌Dacă ai început deja să scrii și ești absolut mulțumit de modul în care decurge procesul.

❌Dacă te îndoiești de tine și creativitatea ta ȘI, în plus, NU vrei să ieși din această stare de îndoială.

❌Dacă nu dorești să împărtășești cu nimeni informațiile dobândite prin experiențele tale de viață.

❌Dacă știi deja toti pașii pe care trebuie să-i faci ca să atragi Muza la orice ora din zi și noapte..

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Doar până luni, 20 septembrie 2021 înscrie-te la pretul special de 197 (282) RON 

Dupa aceea… te vei înscrie la prețul întreg al programului.

Profita acum sau… citeste mai departe.

Despre Mirela Carmen

În primul rând, aș putea fi pentru tine mentorul care să te ajute să pășești cu dreptul în viața ta de scriitor.

✒️ Scriitor, traducător de cărți, nonfiction writing coach, director al Editurii Quarto, content marketing strategist, copywriter, blogger, bioterapeut cu acte in regula,  îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.

✒️ Pasionată de găsirea semnificației vieții, după jumatate de secol petrecut pe Planeta Albastră, am hotarat că a sosit clipa ca… “în mod oficial”… să dăruiesc semenilor mei din prea plinul informațiilor pe care am avut șansa să le accesez până acum.

✒️ Momentul zero de “AHA” a fost clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora.

✒️ Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu. 

După:

✒️ 2 cărți publicate, ambele ocupând poziția de “best seller” timp de mai multe săptămâni în Amazon și Barnes & Noble,

✒️ 5 cărți plecate deja spre tipografie,

✒️ multiple concursuri de scris câștigate (atât în limba engleză cât și în minunata noastra limbă românească) 

✒️ aproape 5 ani în care am ajutat scriitori din US să promoveze, publice și să scrie cărți îmbinând metodele clasice cu cele alternative.

✒️ peste 20 cărți non-fiction scrise în regim de ghost writing pentru coaches din US si UK în diverse domenii, în special de dezvoltare personală, sănătate pe baza terapiilor alternative și spiritualitate,

✒️ multiple cursuri gratuite construite special pentru scriitorii aspiranti,

✒️ 12 editii ale cursului “Cum să scrii o carte nonfiction de impact în doar 3 luni” absolvite cu brio de peste 250 cursanti

✒️ și… după ce am decis că misiunea mea este de a te lua de mână și a te ghida pe calea către viața de scriitor…

✒️ Am construit o provocare ce are scopul de a-ți reda încrederea în creativitate, inspirație și Muza. Pentru tine… 21 zile de exerciții creative.

Din culise-Yulia Palacioss
1-Alina Albu-2020.10.22

Ce BENEFICII obții dacă te înscrii în programul
"21 zile de exerciții creative pentru scriitori"

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program

Sunt rezultate concrete pe care poți să le atingi cu ajutorul programului

🟩 Ai acces la o metodă pe care o poți aplica, nu doar o dată, ci de fiecare dată în care intenționezi să scrii.

🟩 Doar de tine depinde dacă vrei să devii singurul “stăpân” al Muzei tale.

🟩 Dacă aplici metoda mea, ceilalți scriitori care încă “se chinuie” să se împrietenească cu Muza lor te vor privi cu uimire. 

🟩 Vei scrie zilnic, timp de 21 zile și… acest “ritual” te va transforma într-un scriitor prolific ce trăiește într-un regat magic. Regatul în care nu exista obstacole. În special cele datorate lipsei de experiență.

🟩 Înveți să planifici, să gestionezi și să structurezi un proiect al vieții tale care până acum părea foarte greu, dacă nu imposibil, de dus până la capăt.

🟩 Vei căpăta încredere în scriitorul ce stă ascuns în adâncul inimii tale și această încredere te va ajuta să scrii, în sfârșit, cartea ta. Carte prin care îți vei impresiona familia, cunoscuții, clienții și cititorii datorită informațiilor pe care poți să le dăruiești oamenilor, în dorința ta de a avea o lume mai bună pe această planetă.

🟩 Înveți cum să te folosești de rutina scrierii zilnice astfel încât să devii un scriitor nonfiction fără să mai aștepți să vină “momentul potrivit”.

Înscrierile sunt posibile DOAR până la expirarea cronometrului

Profită de REDUCEREA de 30% doar 💥până la 20.09.2021💥 și înscrie-te la pretul special de 197 (282) RON 

Profita acum sau… citeste mai departe.

Nu permite ca 2021 să fie încă un an în care amâni manifestarea visului tău de a deveni scriitor !

BONUSURI

Pe lângă cele de mai sus, mai primești o serie de bonusuri gândite astfel încât să obții rezultatele pe care le vrei.

Am pregătit pentru tine cele mai tari bonusuri pe care le puteam oferi la această provocare.

🎁 Pentru fiecare zi de provocare, la fiecare articol, primești atât înregistrările audio în format mp3 cât și transcrierea în format pdf, cuvânt cu cuvânt, a textului din materialul audio.

🎁 Un template (șablon) care să-ți ușureze viața de scriitor 

      • Planificatorul sesiunilor de scris. Planificatorul il primesti in doua variante. O varianta printabila, pentru cazul in care doresti sa scrii de mana situatia. A doua varianta este editabila si are incluse absolut toate formulele necesare astfel incat… tu… sa nu-ti bati capul.

🎁 Acces direct la mine… timp de 21 zile în care beneficiezi de feedback și sfaturi profesioniste, dacă vei dori să le ai. Cu alte cuvinte timp de 21 zile îmi  poți pune întrebările ce te “rod” și putem dezbate ultimele noutăți ce te intereseaza in calitate de scriitor.

🎁 Dupa finalizarea programului, primesti acces la un grup secret in care iti vei cunoaste… atat colegii de editie cat si colegii editiilor anterioare. Si, nu doar ii vei cunoaste dar, vei putea participa alaturi de ei la proiectele speciale pe care le vom desfasura.

🎁 Acces pe viață la materialele provocării.

Cât costă Programul de 21 zile pentru scriitori

În mod normal un astfel de program ar costa cel puțin triplu, dar eu am ales să îl ofer, cu cele 21 zile integrale, bonusuri de o valoare inestimabilă în viața unui scriitor, sprijin permanent și interacțiunea cu ceilalți cursanți, la mult mai puțin decât prețul unui simplu seminar. Și, la finalul programului primești diploma de participare.

In plus, DOAR în perioada 11.09 – 20.09.2021 beneficiezi de Reducerea de 30%.

Acum și DOAR ACUM plătești 197 (282) Lei 

Este o investiție, nu un sacrificiu.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Doar ACUM înscrie-te la prețul special de 197 (282) RON 

 

Profită acum sau… citește mai departe.

În plus... Beneficiezi de GARANȚIE 🌞

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Cred cu toată inima în acestă metodă. O aplic de atât de multă vreme, mi-a adus așa de multe rezultate pozitive în viața mea de scriitor încât m-a făcut să îți pot oferi, cu fruntea sus, si o garanție:

Dacă, după 2 săptămâni de program (în care ți-ai îndeplinit toate misiunile) nu ești mulțumit sau crezi că metoda mea nu ți se potrivește, îți dau banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații.

Ce pierzi dacă nu te înscrii în programul de
21 zile de exerciții creative pentru scriitori

⚠️ Nu vei conștientiza unde greșești deși, teoretic, faci totul pentru viața ta de scriitor.

⚠️ Șansa de a stăpâni o metodă care te învață cum să scrii… fără să-ți mai faci griji că Muza te-a părăsit.

⚠️ Șansa de a ști cum să depășești obstacolele ce apar în calea unui scriitor.

⚠️ Șansa de a transforma stresul, ce te cuprinde când vrei să scrii, în relaxare.

⚠️ Șansa de a ieși o data pentru totdeauna din cercul vicios care te ține legat – între temeri și obstacole – și nu te lasă să scrii după voia inimii. oricând. De fiecare dată.

⚠️ Toate bonusurile si materialele pe care, îți garantez că, nu le găsești în altă parte. Pentru simplul motiv că sunt gândite si proiectate de mine și includ experiența mea de o viață în materie de scris, project management și ceea ce eu numesc… joaca cu energiile.

Cu alte cuvinte… continui să încerci, să te blochezi și să amâni IAR… intrarea, cu adevărat, in viața de scriitor.

 

👍 Te-ai săturat să fii cuprins de temerile ce te blochează când vrei să scrii?

👍 În acest caz te afli în locul potrivit. Ai șansa de a îndepărta toate obstacolele ce-ți stau în cale.

👍 Sunt un autor de cărți nonfiction și project manager care a decis să-ți arate cum să “spargi” procesul de scriere în pași absolut ușor de atins. Cu alte cuvinte, am o misiune clară: să te ghidez pe calea către scriitorul ascuns în inima ta. 

👍 Nu ai nevoie de ani de zile de studiu. Tot ce ai nevoie sunt 21 zile pe care să ți le dăruiești. Ție și sufletului tău.

👍 Lasă-mă să te iau de mână și să îți arăt cum poți face ca “proiectul” tău să devină realitate. 

👍 La finalul programului de 21 zile vei avea toate cheile pe care le poți folosi să scrii… oricând și oriunde dorești.

 

🌞 Ce mai spun oamenii pe care i-am ajutat 🌞

“Cursul de scriere creativă a sosit într-un moment de regăsire cu dorința de a trece la un alt nivel de literatură. După 9 ani de literatură pentru copii, acest curs îmi conferă încrederea că pot structura o carte mai complexă. Mulțumesc din suflet pentru oportunitatea de a avea acest material la îndemână, la orice oră, din orice loc mă aflu.” ~ Claudia Groza Lazăr 

“Cursul acesta mi se pare extraordinar! Chiar te pune pe gânduri și îți dă imboldul de care ai nevoie pentru a te apuca de scris. De când am început cursul, mă gândesc tot mai mult la dorința mea de a scrie o carte, dar acum, visul nu mi se mai pare imposibil de realizat. Sunt sigură că acest curs va fi util multor persoane care își doresc să scrie o carte dar, din diverse motive, nu au făcut-o încă.” ~ Hamza Eva Ancuța

“M-am înscris la cursul Mirelei fără să stau pe gânduri și fără să  bănuiesc că sunt chiar prima persoana care a făcut acest lucru. Mă bucur să deschid acest drum, pentru că, reprezint foarte bine grupul țintă al proiectului: știu să scriu, dar nu am deloc încredere în mine. Mirela vine, “îmi citeste” gândurile și apoi stă lângă mine îndrumându-mă, cu răbdare, spre cartea mea. Știe ce să spună și când să spună ca eu să uit de neîncredere, să nu mă mai lupt cu timpul și să mă motivez. Cursul m-a ajutat să cred în puterea scrisului meu.  Scriitori putem fi cu toții dacă dăm viselor voie să fie…să fie pur și simplu.” ~ Roxana Elena Trandafir

“Când am crezut că nu ar mai fi nimic de făcut, iar zâmbetul soarelui îmi devenise neplăcut, căzând pradă nesiguranței şi falsei certitudini că toate cuvintele s-ar fi întors împotriva mea, viața mi-a scos în cale totul necesar pentru a înțelege că poveştile ce zac în mine trebuie scrise. Urmând cursul Mirelei, nu am învățat cum să scriu, fiindcă un scriitor are asta în sânge; nu am învățat cum trebuie ordonate cuvintele şi nici care ar fi cel mai potrivit stil. Acest curs mi-a reamintit cine sunt şi cum să nu mă mai las pradă îndoielii. Am simțit un prieten de nădejde în Mirela şi omul care nu te învață CE să faci, ci CUM să îți asculți sufletul pentru a-ți îndeplini visurile. Cum să îți recunoşti şi să îți scoți în valoare atuurile. Şi nu, nu este un curs motivațional tipic. Este despre scris şi despre TINE. Cuvintele mele s-au aşezat în ordine, iar zâmbetul soarelui a redevenit muză. Mulțumesc din suflet, Mirela!” ~ Dana Codori

“Acum stiu exact de ce doresc sa scriu o carte referitor la pasiunea mea si sa impart cu altii momentele mele de bucurie, relaxare si satisfactie. Am 54 de ani si am facut multe in viata pana mi-am descoperit hobby-ul, incepand cu ingineria, dascal de chimie apoi salon de infrumusetare in Berlin, pe care l-am avut 19 ani iar de un an blogul meu de diy si decoratiuni. Am foarte mult de invatat de la tine si-mi da o energie pozitiva sa impart cu altii ce traiesc eu. Punctul meu slab este organizarea si citind cele patru cursuri mi-am dat seama ce importanta e. Desi imi place ordinea, sunt chaotica in idei, le am in cap, imi vin incontinuu idei noi dar nu le organizez.:)) Mi-ar place mult sa incep urmatorul curs, mi se pare o provocare pe care merita s-o ai in viata. Sigur am si eu temerile mele, dar nu mi-e frica de ele. Sunt in general foarte hotarata si merg pana la capat. Sincera sa fiu n-am stiut ce inseamna testimonial, asa ca am scris ce am simtit eu. Cu mult drag.” ~ Simona Codila

“Cursul acesta e mai mult decât unul despre cum să scrii o carte. Este unul despre împăcarea cu tine însuți și cu muza ta. Pe mine m-a ajutat enorm. Urmând pașii din curs am reușit să depășesc anumite bariere pe care le aveam în scris și sunt convinsă că și tu vei realiza acest lucru!” ~ Diana Elena Neață

“De când am început să scriu pe blog, am fost întrebată de multe ori de ce nu scriu o carte. Am cochetat cu ideea încă înainte să fiu întrebată direct. De fiecare dată când apăreau experiențe sau evenimente repetitive, îmi spuneam că aș putea scrie o carte. Am rămas ancorată în condițional optativ, convinsă că habar nu am cum să scriu o carte. Întâlnirea cu Mirela n-a fost atât de întâmplătoare pe cât am crezut. Cu pricepere și răbdare, mi-a arătat ceea ce eu refuzam să văd: cartea mea este deja scrisă. Trebuie doar să îmi găsesc încrederea în mine și liantul între povestiri. Dacă ai ceva interesant de spus și tu poți învăța cum să scrii o carte.” ~ Almona Țilea“Ce înseamnă să scrii o carte? Să dezvălui o parte din sufletul tău. Să învingi într-un mod artistic moartea. Însă, să scrii o carte nu-i ușor, sunt câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi. Ca să urmezi trebuie să îi cunoști, dacă nu-i știi, trebuie să îi afli, ca să îi afli te abonezi la cursul Mirelei, un curs extrem de util și cuprinzător pe care îl recomand tuturor.” ~ Irina-Cristina Țenu

“Am descoperit-o pe Mirela într-o seară cu temperaturi albastre. Nu pe stradă ci acolo unde se întâlnesc sufletele și se cântăresc, cred eu reciproc. Mi-a comentat un articol de pe blog și a fost atât de frumos pentru mine începătoarea încât am vrut să știu cine este M.C Simon înainte de a răspunde comentariului ei. A fost o surpriză ce am găsit așa că i-am așteptat cu nerăbdare și alte impresii. Între timp am ajuns pe unul din blogurile ei, Viața de blogger, ne-am cunoscut mai bine și a venit cumva neașteptat pentru mine, pentru visul meu vechi ce era de ani în hibernare, invitația de a  scrie o carte !  M-am înscris printre primii la cursul ei gratuit, i-am citit și disecat sfaturile primite cu regularitate pe mail, mi-am fixat un termen și mi-am jurat că atunci când voi avea o schiță completă a visului meu, mă voi întâlni cu Mirela. Uneori Morgana fiecăruia dintre noi este o zeiță bună și darnică, umană, cu inimă mare. Multumesc Mirela-Carmen pentru că mi-ai dat încredere și speranță să-mi îndeplinesc un vis vechi.” ~ Elvira Bogoș

Hai să recapitulăm ce anume primești

La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea ce o faci astăzi... pentru Scriitorul din inima ta?

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Profită de 💥 REDUCEREA de 30% 💥 DOAR acum înscrie-te la pretul special de 197 (282) RON 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi. O să te ajut cu mare plăcere.

CALEA CĂTRE CARTE

Singurul Challenge ONLINE din România care te ajuta să te împrietenești cu Muza îmbinând metodele clasice cu cele alternative