Despre Mirela-Carmen

Scriitor, traducător de cărți, life coach, project-manager, content marketing strategist, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție si… incepand din 2020, Director al Editurii Quarto… sunt doar câteva cuvinte despre mine.

Pasionată de găsirea semnificației vieții, după jumatate de secol petrecut pe Planeta Albastră, am hotarat că a sosit clipa ca… “în mod oficial”… să dăruiesc semenilor mei din prea plinul informațiilor pe care am avut șansa să le accesez până acum.

În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri. 

Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

După 2 cărți publicate, ambele ocupând poziția de “best seller” timp de mai multe săptămâni în Amazon si Barnes&Noble, alte 5 cărți scrise ce așteaptă cumințele publicarea și peste 20 cărți non-fiction scrise în regim de ghost writing pentru coaches din US si UK în diverse domenii, in special de dezvoltare personala si spiritualitate…

Am decis că a sosit momentul să împart CU TINE toată această experiență. Te invit sa descoperi toate produsele pe care le-am pregatuit pentru tine. Unele sunt GRATUITE, altele nu. Dar… toate sunt pregatite cu drag si au scopul de a-ti face mai usoara viata de scriitor.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Departe de mine sa cred in scheme de genul “imbogateste-te peste noapte” si… categoric… la fel de departe este si credinta ca, intr-un mod similar, poti deveni un scriitor de succes, care sa produca un impact evident asupra cititorului. Cu alte cuvinte peste noapte.
Mai degraba, este adand implementata in mine… ideea ca totul poate fi obtinut doar prin munca sustinuta, doar prin pasiune si doar avand la baza dorinta de a aduce valoare in viata cititorului.

Ca atare, tot ce scriu pentru tine, toate cursurile pe care le sustin, sunt construite astfel incat sa te ajute sa transmiti cititorului mesajul tau…mesaj ce ii poate schimba viata in bine… iar tie, iti poate asigura o viata de scriitor cat mai relaxata. Intocmai cum, intotdeauna am visat sa am dar, de-abia dupa jumatate de secol petrecut pe frumoasa noastra Planeta Albastra am reusit s-o cladesc pe o fundatie solida.

Evident ca, nu pot si nici nu iti ofer vreo garantie cu privire la capacitatea ta de a obtine rezultatele scontate, de a-ti construi cu perseverenta viitorul.

Dar… pot sa-ti garantez ca toate informatiile pe care le astern in cuvinte pentru tine… sunt rodul a zeci de ani de studii in diverse domenii. Care mai de care mai alambicat si secretizat.

Pana la urma, este nevoie de pasiune si de munca grea pentru a reusi. Nu doar in viata unui scriitor ci in orice domeniu al vietii ai alege sa dezvolti un proiect.

Subliniind, inca o data, ca rezultatele pe care le obtii in viata ta de scriitor depind de efortul si resursele pe care doresti sa le aloci intregului proces… pot doar sa-ti promit ca iti voi oferi un continut excelent (da, chiar asa, zic eu cu “modestie” 🙂 ), iti voi arata directia atunci cand te afli intr-o rascruce de drumuri si-ti voi dezvalui strategii de deblocare si propulsare… pe care, nu multi scriitori le cunosc (darmite sa le aplice).

Ca atare… stiind ca esti pe maini bune… te invit sa vizitezi zona pe care am numit-o “Alchimia Scrisului”.

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat? 

Te invit sa citesti testimonialele in romana si engleza trimise de cursantii mei sau de cei pe care i-am ajutat cu produsele mele.