Si iata ca, am ajuns la finalul finalului cursului gratuit. 🙂

Va anunt oficial ca… toata lumea a absolvit cu BRIO!!!

A fost o calatorie frumoasa pe parcursul careia, din toata inima sper ca, toata lumea sa fi primit multe informatii utile.

Astazi este ultima zi de inscriere la cursul Calea catre Carte, dupa care, o perioada de timp nu o sa va mai trimit atat de multe mesaje deoarece am o mare responsabilitate fata de cei care au ales sa strabata pasii catre cartea lor, alaturi de mine.

La miezul noptii se inchid inscrierile.

Nu mai stiu cat arata acum cronometrul care.. ticaie… ticaie.

Dar daca esti curios sa stii cate ore si cate minute au ramas pentru a decide care este viitorul primei tale carti… poti verifica intrand pe pagina de prezentare a cursului.

 

Si acestea fiind spuse, va multumesc tuturor pentru participarea la cursul gratuit!

Va multumesc tuturor celor care nu v-ati inscris, pentru rabdarea de care ati dat dovada!

Stiu cu cat stoicism ati citit luuuuungile mele mesaje. 🙂

Dar, partea buna este ca, ati primit tot ce aveti nevoie ca sa scrieti singuri prima carte. Va recomand ca in clipele in care simtiti ca va blochati in ceva, sa recititi cursul gratuit. Cu siguranta veti gasi ceva care… sa va reaprinda flacara creativitatii.

 

Si, bineinteles…

 

Va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat increderea voastra si veti pasi cu mine pe Calea catre Carte!

 

Cateva cuvinte… special pentru voi.

Ne vedem curand in grupul FB care isi deschide portile miercuri, 28.08.2019. O sa avem la dispozitie doua zile pentru a ne cunoaste si a socializa putin, dupa care… vineri, 30.08.2019 ne intalnim virtual la… prima lectie.

Dupa cum stiti deja, luna septembrie va fi foarte plina. Vom trece impreuna prin toate notiunile, explicate in detaliu, de care aveti nevoie… astfel incat… la finalul cursului, sa aveti pregatita si organizata toata structura viitoarei carti.

Dupa care, toti cei care si-au dat silinta sa faca misiunile saptamanale, vor putea intra in grupul de mastermind pe care il vom face.

Grup care, pana la finalul anului… are misiunea sa scrie.

Carti.

Cu mine in frunte, pentru ca… incantata fiind de reactiile pe care le-am primit de la voi, la cursul gratuit, am hotarat sa scriu pana la finalul anului prima carte pe care o voi publica in tara noastra.

 

Participarea la grupul de Mastermind va fi absolut gratuita deoarece…

  • In primul rand, este un experiment pe care vreau sa-l fac si vreau neaparat sa-l fac avand alaturi romani dragi care pot beneficia langa mine de rezultatele intregului proces.
  • In al doilea rand, la grupul de mastermind vom fi toti colegi… sau toti mentori… cum doriti. Cine trece prin curs si isi face temele, isi castiga automat dreptul de a fi mentor pentru colegii sai… in momentele in care ei se impiedica de ceva.

Cam acesta este, pe scurt, programul nostru pana la finalul anului.

Va urez tuturor mult succes, spor si inspiratie

pe calea catre cartea voastra!

Published by Mirela-Carmen

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție…