Cartile Absolventilor. Logo-armonia de acasa – Madalina Orian

Logo-armonia de acasa
Madalina Orian este autoarea seriei de carti “Logo-armonia de acasa”

 

Madalina Orian este absolventa editiei 5 a cursului “Cum sa scrii o carte nonfiction de impact in maxim 3 luni“.

Astazi, 26.07.2021 lanseaza prima ei carte. Scrisa… fix in 3 luni dupa finalizarea cursului (perioada in care a participat… si a lucrat la modul cel mai serios… la Proiectul – Mastermind de 90 zile).

In plus, cartea ei fiind destul de voluminoasa a fost impartita in doua volume. Putem deci spune ca Madalina a scris… nu mai putin de doua carti in 3 luni.

 

FELICITARI, MADALINA!!!!

Sa fie o lansare cu succes si sa vedem multe, multe, multe recenzii de cinci stele!

 

Logo-armonia de acasa
CLICK pe carti pentru mai multe detalii

 

Va invit sa aflati mai multe despre aceste carti incadrate in categoriile:

Dezvoltare personala/Self-Help; Memorii/Biografii; Sanatate/Nutritie; Motivational/Inspirational;

Nota: Toate cartile beneficiaza de o reducere de 20% iar transportul este gratuit in cazul comenzilor mai mari de 100 lei.

 

Seria: Logo-armonia de acasa

 

Volumul I

De la copilul meu, la copilul din mine
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Logo-armonia de acasa este o carte care îți devine acel prieten la care simți că poți apela oricând, la orice oră, cu toată încrederea, chiar dacă nu și-a propus să țină loc de psiholog, terapeut al limbajului sau psihoterapeut.

Mădălina Orian este mama a doi copii minunați, Daria și Filip. Și este mama unui copil special. Fetița ei s-a născut cu cheilopalatoschizis. Prin această carte ea te invită pe tine și pe toți părinții de copii speciali într-o călătorie, la capătul căreia fiecare va realiza că un diagnostic nu înseamnă că totul a luat sfârșit. Ba chiar, tu, părintele de copil special, vei simți că ai dreptul la o viață normală, deoarece aceasta este o stare pe care fiecare și-o creează, nu un standard.

În acest prim volum, De la copilul meu, la copilul din mine – Ce am învățat fiind părinte de copil special, autoarea își deschide, cu sinceritate, sufletul în fața noastră și vorbind din propria experiență ne oferă o incursiune în propriul nostru suflet cu ajutorul informațiilor din sfera parapsihologiei, spiritualității și psihoterapiei.

“Sunt un părinte special nu pentru că am un copil special, ci pentru că am onoarea să învăţ lecţia iubirii şi lecţia răbdării de la acest copil minunat şi sunt fericită că acest copil m-a ales să-i fiu mamă.” – Ioana Mădălina Orian

 

Volumul II

De la părinte, la părinte-terapeut
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Odată ce s-a împăcat cu diagnosticul Dariei și și-a regăsit copilul interior, Mădălina Orian a decis să privească totul cu iubire și să îmbrățișeze cu ambele mâini viața, indiferent cât de atipică îi este.

Convinsă fiind că doar prin dragoste apar progrese și dornică să își ajute ambii copii cât de mult poate, a absolvit masteratul Terapia limbajului și audiologie educațională și a dat naștere termenului de Logo-armonie. Un termen prin care vrea să arate că logopedia nu se realizează doar în cabinetul de terapie, cu instrumente și metode foarte riguroase. Că orice terapie, inclusiv cea a limbajului, poate fi continuată și acasă, cu iubire și în armonie.

Astfel, volumul De la părinte, la părinte-terapeut – Logopedie practică, pe înțelesul tuturor, cuprinde un set de instrumente și informații științifice, studii de caz și aplicații concrete din sfera logopediei și psihopedagogiei, folosind un limbaj accesibil oricui, cu termenii științifici explicați.

“Ți-am oferit din experiența mea pentru ca tu să ai curajul să pornești astăzi cel mai benefic și plin de iubire proces de recuperare a copilului tău. Dacă eu am reușit, îți garantez că și tu reușești!” – Ioana Mădălina Orian

 

CLICK pe imagine pentru mai multe detalii in magazinul editurii.

 

Logo-armonia de acasa
Logo-armonia de acasa (2 volume)

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici