5 ore pana la Inchiderea Inscrierilor. Anunturi organizatorice.

 

Si iata ca, am ajuns cu… 5 ore inainte de inchiderea inscrierilor la curs. 🙂

Pana acum, a fost o calatorie frumoasa pe parcursul careia, din toata inima sper ca, toata lumea sa fi primit multe informatii utile.

Astazi este ultima zi de inscriere la cursul Cum sa scrii o Carte Nonfiction de Impact, dupa care, o perioada de timp nu o sa-ti mai trimit atat de multe mesaje deoarece am o mare responsabilitate fata de cei care au ales sa strabata pasii catre cartea lor, alaturi de mine.

La miezul noptii se inchid inscrierile.

Nu mai stiu cat arata acum cronometrul care.. ticaie… ticaie.

Dar daca esti curios sa stii cate ore si cate minute au ramas, pana la inchiderea inscrierilor, pentru a decide care este viitorul primei tale carti… poti verifica intrand pe pagina de prezentare a cursului.

5 ore pana la Inchiderea Inscrierilor. Anunturi organizatorice.
5 ore pana la Inchiderea Inscrierilor. Anunturi organizatorice.

Si, acestea fiind spuse, iti multumesc pentru timpul ce mi-ai daruit!

Dar, partea buna este ca, ai primit tot ce ai nevoie ca sa scrii singur prima carte. Iti recomand ca, in clipele in care simti ca te blochezi in ceva, sa recititesti cursul gratuit. Cu siguranta vei gasi ceva care… sa iti reaprinda flacara creativitatii.

Si, bineinteles…

Iti multumesc tie ceui care mi-ai acordat increderea ta si vei pasi cu mine pe Calea catre Carte!

 

Cateva cuvinte… special pentru tine.

Ne vedem curand in grupul FB (ai primit instructiunile de logare pe email) care isi deschide portile pentru tine. Sper ca ai cerut deja includerea in acest grup.  Avem la dispozitie cateva zile pentru a ne cunoaste si a socializa putin. In clipa in care intri in grup, vei gasi detaliile organizatorice de care ai nevoie pe tot parcursul cursului. Dupa care… vineri, 20.03.2020 ne intalnim virtual la… prima lectie.

Dupa cum stii deja, lunile martie si aprilie vor fi foarte pline. Si asta deoarece… vom trece impreuna prin toate notiunile, explicate in detaliu, de care ai nevoie… astfel incat… la finalul cursului, sa ai pregatita si organizata toata structura viitoarei carti.

Dupa care, daca ti-ai dat silinta sa faci misiunile saptamanale, vei putea oricand beneficia de sesiunea de coaching 1 la 1 si de serviciul de beta-reading pe care ti le-am oferit ca bonus.

Cam acesta este, pe scurt, programul nostru pentru urmatoarele 5 saptamani.

 

Iti urez mult succes, spor si inspiratie

pe calea catre cartea ta!

 

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici