Ultimele 16 ore pentru Inscrierea la Curs

Si uite cum, am ajuns si la ziua in care… ne luam “la revedere”. De fapt, este o alta forma… mai “poetica”… de a-ti spune ca mai sunt 16 ore (cand scriu aceste randuri… probabil mai putine in clipa in care tu citesti) pentru inscrierea la CURS.

Dupa care, ma voi concentra pe noua serie de cursanti.

Daca… tot stai pe ganduri… mai ai timp, pana la sfarsitul zilei, sa iei o decizie.

Indiferent care este, ia-o ascultand ce iti sopteste inima. Nu am sa ma satur niciodata sa spun… si sa repet… “inima ta stie cel mai bine ce doreste si are nevoie sufletul tau“.

 

Ultimele 16 ore pentru Inscrierea la curs
Ultimele 16 ore pentru Inscrierea la curs

 

Mesajul acesta sper sa te surprinda.

Pentru ca este… scurt!

Iti vine sa crezi asa ceva? Eu… sunt in stare sa scriu si telegrafic? :-)))))

Cred ca ai rezistat super bine la artileria grea de mesaje… interminabile… ale cursului nostru. Nici eu nu stiu de unde-mi tot veneau atatea cuvinte dar… zau ca ti-am scris cu mare drag.

Practic, mai sunt doar cateva ore pana la inchiderea inscrierilor.

 

  • Ce castigi daca te inscrii? Stii deja. Pe langa muuulte altele (pe care poti sa le recitesti in mesajele anterioare)… in doar 5 saptamani, iti vei planifica, organiza si gestiona structura cartii pe care… poti s-o scrii in 3 luni. Oricand si de oricate ori doresti!
  • Ce pierzi daca nu te inscrii? Si asta stii deja. Pe langa muuuulte altele (pe care poti sa le recitesti in mesajele anterioare)… sansa ca, in doar 5 saptamani, sa inveti cum sa scrii o carte nonfiction in 3 luni, indiferent de obstacolele care iti stau in cale. De fiecare data!

 

Si acum, dupa cum am promis, inchei acest mesaj scurt… cu mentiunea ca, ne mai “vedem” pe seara. Cand, o sa fac cateva anunturi organizatorice.

Dupa care, o sa ne intalnim mai rar.

Nici gand sa “te parasesc”! Mai am multe secrete sa-ti spun… in limita timpului disponibil. Evident, altele decat cele pe care le-ai afla daca finalizezi de completat formularul pentru  inscrierea la curs.

Poti verifica acum cronometrul care ticaie, AICI.

 

Sa ai o zi minunata si sa ne “auzim” cu bine… diseara!!!

 

Daca te-ai inscris deja la curs, nu pierde mesajul urmator!!! Cuprinde cateva informatii importante pentru tine.

 

 

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici