Bine te-am găsit în pragul Sărbătorilor de Iarnă! 🎅

Cu două zile în urmă, ți-am făcut o promisiune. Îți spuneam că pregătesc pentru tine o SURPRIZĂ și… că o vei găsi astăzi sub bradul virtual 🎄. Aceasta surpriză este DOAR pentru tine și toți prietenii noștri care au participat la cursul gratuit Calea Către Carte – Cum să Scrii o Carte când nu ai Timp și nici Încredere în Tine.

DA! Această surpriză nu este pentru toată lumea.

De ce?

 • În primul rând, deoarece consider că suntem deja prieteni.
 • În al doilea rând, deoarece în câteva ore vine Moș Crăciun și toți copiii care au fost cuminți pe parcursul anului trebuiesc recompensați. Știu că ai fost cuminte și… mai știu… că ai un vis. Visul de a scrie o carte.
 • În al treilea rând, știu că, din variate motive, nu ai putut să te inscrii la nici una dintre editiile cursului Cum să Scrii o Carte Nonfiction de Impact în doar 3 luni

Așa că… după ce am întors pe toate părțile situația, după analize si concluzii serioase… ce m-am gândit eu? Să îți ușurez Calea către Cartea TA.

Și, pentru aceasta, îți fac o ofertă ce nu se va mai repeta. Mai mult… este valabila doar în Prima și a Doua Zi de Crăciun. După care… o vei mai putea accesa doar până în Ultima Zi a acestui An, dar în cu totul alte conditii.

 

Dacă vrei ca 2020 să te găsească pregătit pentru a scrie o carte nonfiction de impact… citește mai departe!

Te-ai săturat să vrei sa scrii o carte dar… indiferent de profunzimea dorinței tale nu reușești să vezi ziua în care cartea ta este gata? Te-ai săturat să crezi că nu ai timp suficient la dispoziție, ca cititorii te vor critica, că inspirația și creativitatea ta vor seca… brusc? Te-ai săturat să nu ai încredere în tine? Ei bine… am două vești bune pentru tine.

Prima veste bună este că… nu ești singur. La un moment dat în viață, cei mai mulți dintre scriitorii aspiranti ajung să se simtă ca într-o cursă.

Citești mult, studiezi pe unde și cum apuci cu scopul de a-ți vedea visul împlinit. Apoi, începi să scrii… și scrii… și periodic, parcă intri în legenda Meșterului Manole. Tot ce ai scris ieri, peste noapte se dărâmă. Când se crapă de ziuă nimic din ce ai scris nu pare să mai aibă sens. Nimic nu te mulțumește, nimic nu pare să fie așa cum sperai să fie în viața ta de scriitor.

Viitor autor de carte.

Și, vine ziua în care te trezești dependent de visul de a publica o carte și… totuși… nimic nu se leagă. Ajungi să fii epuizat și confuz și te întrebi: ”Unde am greșit, doar am făcut tot ce trebuia?!”

Sunt momente în care ai dori să te inscrii chiar la un curs in care să înveți… în sfârșit… să descifrezi tainele scriitorilor productivi. Ai aflat de un astfel de curs care… a început nu demult. Dar… din motive personale… nu ai putut să te înscrii. Poate că unul dintre motive a fost… lipsa banilor.

Ei bine, dacă acesta a fost motivul pentru care nu ai participat la acest curs… află că… există și a doua veste bună.

Doar ACUM ai acces la cele 10 Șabloane ale Scriitorului Nonfiction!
 1. Planificator pentru Cercetare
 2. Planificatorul Sesiunilor de Scris
 3. Planificatorul pentru Editarea Cartii
 4. Șablon pentru cititorul ideal – bărbat
 5. Șablon pentru cititorul ideal – femeie
 6. Șablon pentru cititorii ideali – cuplu
 7. Șablon pentru Sumarizarea Cărții
 8. Șablon pentru faza de Formatare a Cărții
 9. Șablon pentru Trackingul discuțiilor cu Editurile
 10. CALENDARUL EDITORIAL AL SCRIITORULUI DE CARTE NONFICTION

Începând din această clipă și DOAR până la sfârșitul acestui An poți intra în posesia Celor 10 Șabloane ale Scriitorului de Carte Nonfiction… FĂRĂ să fii nevoit să te înscrii la Curs.

Cele 10 Șabloane SUNT pentru tine dacă…

 • Dacă dorești CU ADEVĂRAT să scrii o carte nonfiction și în plus…
 • Dacă ai impresia că nu găsesti timp liber ca să scrii,
 • Dacă nu ai încredere în tine,
 • Dacă ai vrut să te înscrii la un curs unde să înveți tainele scriitorilor de cărți nonfiction dar, din variate motive, nu ai reusit,
 • Dacă nu știi de unde să începi și nici cum să continui.

Cele 10 Șabloane NU sunt pentru tine dacă…

 • Dacă nu dorești să scrii prima ta carte nonfiction… în viitorul apropiat.
 • Dacă ai început deja să scrii prima ta carte și ești absolut mulțumit de modul în care decurge procesul.
 • Dacă știi deja să planifici, organizezi, gestionezi și să structurezi cartea și toti pașii pe care trebuie să-i faci.
 • Dacă vrei să participi la cursul Calea Către Carte… le primesti gratuit.

Cele 10 Șabloane ale Scriitorului de Carte Nonfiction îți aduc multe beneficii, DAR nu sunt Floare la Ureche!

 • Într-adevăr, nu sunt Floare la Ureche deoarece se bazează pe experiența acumulată de mine pe parcursul anilor, in diverse domenii. Evident că, și tu poti ajunge la aceeași performanță. Din fericire. Din fericire trăim în vremuri în care informația se găsește la tot pasul. Insă, te întreb… de ce să amâni IAR apariția primei tale cărți… când te poți folosi de ceea ce eu am aflat pe parcursul a mulți ani de studii?
 • Știi cine vrea să scrie o carte? Aproape toți. Știi cine reușește să scrie o carte? Puțini. Foarte puțini. Majoritatea oamenilor încep să scrie dar… puțini ajung la finalul cărții. De ce oare? Talent au mulți. Dar… nu au o metodă practică și clară care să le dea mură-n gură toți pașii care le ușurează calea. 

🎅 Fii un scriitor nonfiction productiv folosindu-te de cele 10 Șabloane!

Poți intra in posesia celor 10 Șabloane (la prețul promoțional de Crăciun 🎅) doar până la expirarea cronometrului.
După ce faci plata cu cardul, nu uita să îmi trimiți un mesaj și să-mi spui pe ce adresa de email vrei să primești template-urile in format pdf.
Dacă dorești să faci plata prin transfer bancar, scrie-mi la contact@mirelacarmen.ro și primești pe email toate datele necesare.Grăbește-te! Prețul promotional este valabil doar până la expirarea cronometrului.

Despre Mirela-Carmen

În primul rând, aș putea fi pentru tine mentorul care să te ajute să scrii prima ta carte nonfiction

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, copywriter, blogger, bioterapeut cu acte in regula,  îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.

Momentul zero de “AHA” a fost clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora.

După 2 cărți publicate, ambele ocupând poziția de “best seller” timp de mai multe săptămâni în Amazon și Barnes & Noble, 5 cărți scrise și nepublicate (încă), aproape 5 ani în care am ajutat scriitori din US să promoveze, publice și să scrie cărți îmbinând metodele clasice cu cele alternative și peste 20 cărți non-fiction scrise în regim de ghost writing pentru coaches din US si UK în diverse domenii, în special de dezvoltare personală, sănătate pe baza terapiilor alternative și spiritualitate, am decis că a sosit momentul să împart CU TINE toată această experiență.

Misiunea mea este de a te lua de mână și a te ghida pe Calea Către prima ta Carte deoarece cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu. 

Ce BENEFICII obtii de pe urma șabloanelor

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri in program

 • Scrii o carte nonfiction de impact, în doar 3 luni, planificând fiecare sesiune de scris și fără să mai ai dureri de cap cauzate de necunoasterea etapelor prin care trebuie să treacă un scriitor.
 • Abordezi la modul cel mai profesionist fazele de pregătire, scriere efectivă, formatare, editare, publicare, promovare și cea de brainstorming (în cazul în care dorești să dezvolți o afacere în jurul cărții tale).
 • Te folosești de șabloanele care mie mi-au luat câțiva ani să le perfectez. Practic, primești mură-n gură toate template-urile de care ai nevoie ca să fii un scriitor nonfiction pro.
 • Investești în viitorul cărților tale. Te pregătești pentru un 2020 în care TU devii autor de carte. Sau de multiple cărți. Deoarece poți folosi aceste șabloane, nu doar pentru o carte nonfiction ci pentru oricâte dorești.
Poți intra in posesia celor 10 Șabloane (la prețul promoțional de Crăciun 🎅) doar până la expirarea cronometrului.

🎅 Doar 69 (147) lei ACUM!

După ce faci plata cu cardul, nu uita să îmi trimiți un mesaj și să-mi spui pe ce adresa de email vrei să primești template-urile in format pdf.
Dacă dorești să faci plata prin transfer bancar, scrie-mi la contact@mirelacarmen.ro si primesti pe email toate datele necesare. Grăbește-te! Prețul promotional este valabil doar până la expirarea cronometrului.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți mai ofer două bonusuri de o valoare inestimabila.

Am pregătit pentru tine cele mai tari bonusuri pe care le puteam oferi.

 • Primești răspuns la ORICÂTE întrebări ai în legătura cu folosirea celor 10 șabloane ale Scriitorului de carte nonfiction. Tot ce ai tu de făcut este… să mi le trimiți.
 • Primești dreptul la o sesiune de coaching 1 la 1 pe marginea scrierii cărții tale nonfiction. Sesiunea va dura 30 minute și se va desfășura online – video pe skype – cu programare de comun acord.

În plus… Beneficiezi de GARANȚIE 🌞

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Cred cu toată inima în utilitatea celor 10 Șabloane ale Scriitorului de Carte Nonfiction. Le folosesc de atât de multă vreme, mi-au adus așa de multe rezultate pozitive în viața mea de scriitor încât m-au făcut să îți pot oferi, cu fruntea sus, si o garanție:

Daca folosindu-le și tinîndu-te de planificarile incluse in ele nu reusesti sa scrii o carte in 3 luni, iti dau banii inapoi. Fara intrebari, fara explicatii.

Iată câteva impresii despre Metodele mele

Hai să recapitulăm ce anume primești
 1. Planificator pentru Cercetare
 2. Planificatorul Sesiunilor de Scris
 3. Planificatorul pentru Editarea Cartii
 4. Șablon pentru cititorul ideal – bărbat
 5. Șablon pentru cititorul ideal – femeie
 6. Șablon pentru cititorii ideali – cuplu
 7. Șablon pentru Sumarizarea Cărții
 8. Șablon pentru faza de Formatare a Cărții
 9. Șablon pentru Trackingul discuțiilor cu Editurile
 10. CALENDARUL EDITORIAL AL SCRIITORULUI DE CARTE NONFICTION
Poți intra in posesia celor 10 Șabloane (la pretul promotional de Crăciun 🎅) doar până la expirarea cronometrului.

🎅 Doar 69 (147) lei ACUM!

După ce faci plata cu cardul, nu uita să îmi trimiți un mesaj și să-mi spui pe ce adresa de email vrei să primești template-urile in format pdf.
Dacă dorești să faci plata prin transfer bancar, scrie-mi la contact@mirelacarmen.ro si primesti pe email toate datele necesare. Grabește-te! Prețul promotional este valabil doar până la expirarea cronometrului.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi. O să te ajut cu mare plăcere.

 • Orar: 09:00 - 17:00
 • contact@mirelacarmen.ro